Comedy Lounge - Raoel Fatehmohamed

Zaterdag 21 mei 20:00

Voorstelling

Gastprogrammeur Raoel Fatehmahomed ontvangt hilarische gasten!

Raoel toert op dit moment met zijn avondvullend programma
‘Sterker dan 1’. Naast komiek is Raoel ook MC/presentator van diverse evenementen en shows. Hij organiseert zelf try-out avonden.
​Vanavond heeft hij naast het nieuwe talent Semme Bullinga een aantal bekende vrienden meegenomen die nieuw materiaal uittesten. Hou je vast en kom zeker niet te laat want dat is te zien in in het Laaktheater

De line up:

Deng Boy. De twee in Suriname geboren en in Nederland opgegroeide comedians verwerken het beste en verwonderlijkste van de twee werelden in hun hilarische nummers en sketches. Tijdens de shows zal je altijd wel iets uit je eigen ervaring herkennen. 

Murth Mossel
Murth Mossel is een Nederlandse komiek en rapper. De Amsterdammer draait al ruim 25 jaar mee in de Nederlandse cabaret- en standup-comedyscene en was lid van de voormalige rapformatie Flinke Namen.
Mossel begon in 1994 als stand-upcomedian. In 1996 sloot hij zich aan bij het comedygezelschap Comedytrain, waarmee hij heden ten dage nog altijd actief is. De komiek heeft al meer dan 10 theatertournees op zijn naam staan, waaronder Pauwer en Tot op dat moment. In het theaterseizoen 2020-2021 stond hij op de planken met zijn voorstelling #NoFilter. 
Vorige jaar stond hij met Caribbean Combo twee keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. 
Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms.

Gilion Slory
Gilion Slory is onze new kid on the block. Via het Talentlab Traject van het Bijlmer Parktheater heeft hij zijn comedytalent verder ontwikkeld en naar het podium gebracht. Deze komediant en acteur is geboren in Suriname en opgegroeid in Amsterdam. Hij heeft afgelopen jaren op diverse podia gestaan waaronder comedyshow “Fatu” en bij Get Known Comedy en stond zelfs in het voorprogramma van comedians als Jörgen Raymann en Deng Boy. Zijn frisse kijk op humor maakt Gilion een grote aanwinst voor de comedywereld. Hij is bekend van zijn show Gilion & Friends (GFC) en maakt onderdeel uit van de Funny Brothers en Srefidensi comedy in de Meervaart.

Gerelateerd nieuws

Bevrijdingsfestival Den Haag 2022

29 apr

Uit Het Gareel Festival

14 apr