Haagse Antiek- en Boekenmarkt

Zondag 7 augustus 10:00

Markt

De antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout in Den Haag is een waar walhalla voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. Haal je hart op bij de ontelbare kramen vol antiek en boeken met gezellige terrasjes rondom de markt op het Lange Voorhout. 

Van 23 september 2021 tot en met 28 april 2022 alleen op donderdag op het Plein
In de winter zijn één keer per week (op donderdag van 10:00 tot 17:00 uur) enkele boekenkramen en een antiekkraam op het Plein te vinden.

Van 1 mei 2022 tot en met 22 september 2022 donderdag en zondag op het Lange Voorhout 
Op zoek naar een eerste druk van een lievelingsboek, oude prenten, schilderijen of spullen uit grootmoeders tijd? De boeken- en antiekmarkt in Den Haag is daar de uitgelezen plek voor. In de schaduw van de prachtige lindebomen kun je je hart ophalen bij kramen vol antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Opmerkelijk is altijd de belangstelling voor een knusse kraam vol met oude prentbriefkaarten, gesorteerd op interesse en in mooie doosjes. Hoor het orgel Oudhollandse liederen spelen. Ontwaar een blikken doosje uit 1890 van de Haagse Hopjes, of ontdek een oud schilderij dat voor een speciaal prijsje van de hand mag. Ook boekenwurmen kunnen hier hun hart ophalen bij de tientallen boekenkramen. 

Locatie 
De antiek- en boekenmarkt is tijdens de zomermaanden op donderdag en zondag te vinden op het Korte Voorhout. Gedurende het winterseizoen is de markt er alleen op donderdag en dan vind je de markt op het Plein.

Gerelateerd nieuws

WTFuture

18 nov

Enquête Haagse Beweegprofielen

26 okt