Schollenpop

Zaterdag 6 augustus 13:00

Festivals

Schollenpop is een popfestival op het Zuiderstrand van Scheveningen. Het popevenement staat voor zon, zee, strand en natuurlijk veel livemuziek. Een tof, voor elk wat wils programma van pop- en rockmuziek staat borg voor een gezellig dagje Scheveningen. Schollenpop vindt plaats op het Zuiderstrand ter hoogte van het havenhoofd. Vergeet je zwembroek dan wel bikini niet voor een verfrissende duik in zee! 

Geschiedenis
Opgezet als een strandfeestje voor een paar vrienden in 1997 is Schollenpop uitgegroeid tot een strandfestival van formaat, tot ver over de landsgrenzen bekend. De organisatie is nog steeds in handen van zes vrienden die één gezamenlijke hobby hebben: Schollenpop!

Entreeprijs
Het doel van de organisatiei is ervoor te zorgen dat Schollenpop een laagdrempelig en voor een ieder toegankelijk festival blijft. Daarom hebben zij de entreeprijs laag gehouden en bepaald op € 3,-- per bezoeker vanaf 18 jaar en vanaf 15:00 uur. Ben je jonger dan 18 jaar of ben je voor 15:00 uur op het festivalterrein dan is de toegang van Schollenpop nog altijd GRATIS !

Gerelateerd nieuws

Live on the Beach

11 mei

Bevrijdingsfestival Den Haag 2022

29 apr