Bites & Stories - Food Tour The Hague

Zondag 2 augustus 11:00

Wandeltocht

Bites & Stories neemt je tijdens de 2,5 uur durende Food Tour The Hague mee langs een heerlijke mix van Haagse hoogtepunten en de beste verborgen plekjes. Elke locatie heeft een uniek product te proeven en een inspirerend verhaal te delen. Ideaal om je buitenlandse vrienden met de Nederlandse keuken en cultuur kennis te laten maken, want de tour kan in het Engels worden gegeven!

Bites & Stories
De liefde van een stad gaat door de maag, vinden ze bij Bites & Stories. Samen met de gids, jouw nieuwe Haagse vriend, ontdek je tijdens de food tours de stad zoals je haar nooit zou ontdekken met een andere rondleiding. Al etend en drinkend leer je bijzondere plekken kennen én de verhalen erachter.

Lokale en kleine zaakjes
Bites & Stories brengt je naar lokale tenten, vaak kleine zaakjes, waar je de gezichten achter deze plekken leert kennen. Want achter elk geweldig product schuilt iemand met een sterke passie en een bijzonder verhaal. De eigenaar vertelt vol trots hoe hij op zijn unieke idee is gekomen en waarom mensen uit heel het land naar Den Haag afreizen voor hun product.

Food Tour door het centrum of door stadsdeel Scheveningen
Je kunt kiezen voor de rondleiding door het stadscentrum of een rondleiding vanaf Statenkwartier naar Scheveningen - bezoek deze historische en levendige gebieden en ontdek de verschillende levensstijlen van de stad- en kustbewoners!

Tijdens de Food Tour wisselt de gids grappige food feitjes af met een snufje cultuur en geschiedenis van de stad. Zo leer je welk land de meeste koffie drinkt, wat voor kroketten de koning eet en of Den Haag nou een stad of een dorp is. De groepen zijn klein (3-10 personen) waardoor er onderling lekker gekletst en gegrapt kan worden en aan het einde wil niemand meer naar huis.

Dit is bij de tour inbegrepen:

  • 5 unieke locaties
  • Genoeg eten en drinken om een grote maaltijd te vervangen
  • Een lokale tourgids om je de weg te wijzen
  • Inspirerende verhalen gebracht door lokale ondernemers
  • De tour eindigt met een gezellig drankje (en je bent van harte welkom om langer te blijven)

De tour duurt 2,5 uur en de voertaal is Engels (maar op verzoek wordt er ook Nederlands gesproken). De tour is ook beschikbaar in een glutenvrije, vegetarische en visvrije variant. Als je met meer dan vier personen bent, kun je ook een eigen groepstour aanvragen. Stuur gewoon een mailtje naar de charmante dames achter Bites & Stories!
 
De oprichter van Bites & Stories is een jonge Haagse ondernemer met een passie voor eten en de mooie stad achter de duinen. Een energieke stuiterbal die vol is van kunst en cultuur. En continue up-to-date over al het lekkers in de buurt. De food tours zijn daarom ook steeds anders, want er zijn altijd weer nieuwe dingen te ontdekken in Den Haag!

Gerelateerd nieuws

Je kunt weer een SOA test doen bij het JIP

28 jul

Mind Your Business

21 jul