Disclaimer

Geen copyright

Aan de teksten op onze site zit geen copyright, we vinden het juist fijn als je onze informatie verspreidt onder jongeren! Vermeld dan alstublieft WeHague als bron en onze website: www.wehague.nl. De illustraties op onze website zijn niet vrij te gebruiken.

Samenwerking

Wij werken veel samen met lokale partners zoals theater en ondernemers, omdat wij je graag kennis laten maken met de diversiteit aan uitgaan binnen de stad. We organiseren winacties waaraan je gratis deel kunt nemen. De gegevens die jij ons verstrekt gebruiken wij alleen om door te geven aan de partner waar de win actie mee georganiseerd is, zodat de juiste persoon de juiste kaartjes/ gastenlijst plekken ontvangt. Verder zijn je gegevens anoniem en vertrouwelijk en worden niet naar derde verspreid.

Je blijft zelf verantwoordelijk

Je kunt onze website gebruiken om je opties in kaart te brengen en met onze informatie te beoordelen wat voor jou de beste volgende stap is. Gebruik je gezonde verstand, raadpleeg mensen om je heen die je vertrouwt of neem contact met ons op. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Hier kun je WeHague niet verantwoordelijk voor stellen.