Buiten salsa en bachata dansen, al bij de eerste zonnestralen? Dat kan!

Striktly Summer, bekend van het Stadhuisplein Rotterdam, is iedere woensdag in mei op de boulevard van Scheveningen. Mede mogelijk gemaakt door Crazy Pianos

𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁
Heerlijk buiten dansen met de ondergaande zon en de zee op de achtergond. Van 19.00u tot 23.00u met een afterparty tot 01.00u in Crazy Pianos!
De dj draait 50/50 salsa en bachata. Met de bekende zekerheid van drie salsa en drie bachata en alle substijlen daarin. Bachata sensual, Dominican, Romantica? Cuban salsa of Mambo? Alles komt aan bod.

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
19:00u tot 19:45u workshop
19:45u tot 23:00u DJ Rachella Salsa & Bachata
23:00u tot 01:00u DJ Di Marc’o Afterparty Salsa & Bachata in Crazy Pianos

𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲
Ter hoogte van het Kurhaus vind je Crazy Pianos, de verhoogde boulevard heeft direct zicht op het strand, de zee en de iconische pier van Scheveningen. De ondergrond is mooi vlak maar wel van steen, het dragen van suede dansschoenen is daarom af te raden.

𝗚𝗼𝗲𝗱 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻
• Gratis entree koop een extra drankje aan de bar

• Toiletten en bewaakte garderobe bij Crazy Pianos

• Het gaat altijd door, bij slecht weer gaan we naar binnen

• Goed bereikbaar met OV en parkeerplaats kun je vinden via www.prettigparkeren.nl

• We hebben nu een van de vijf edities vergund gekregen. Voor de overige edities moeten we aan voorwaarden voldoen, één daarvan is het vrij houden van het plein van spullen (jassen, tassen). Jouw verantwoordelijkheid hierin is belangrijk voor een vervolg van de volgende edities. Je kunt je spullen bewaakt opbergen bij Crazy Pianos.

• Tijdens dit evenement worden foto’s gemaakt voor promotioneel gebruik, door je aanwezigheid stem je hierin toe. Indien je niet gefotografeerd wilt worden kun je dit middels een chat bericht via Instagram of WhatsApp laten weten en dan houden we hier zo goed als mogelijk rekening mee.

www.facebook.com/events/1341337346427661