Early birds beschikbaar (op=op)

Dompel je onder in de etherische folkjazz van Sanne Sanne. De Nederlandse jazz heeft er weer een kleurrijk karakter bij gekregen; zangeres Sanne Huijbregts schrijft heilzame muziek verpakt in sprankelende texturen, rijke vocale harmonieën en verleidelijke grooves. Met haar kwartet Sanne Sanne verbindt Huijbregts de sensuele klank van indiefolk met de frisse wendingen van hedendaagse jazz.
Na een jarenlange zoektocht naar haar eigen geluid als zowel zangeres als percussioniste, biedt Sanne haar debuutalbum “Mountain Child” (sept ’23, ZenneZ Records) aan. In dit muzikale fotoalbum neemt ze je mee op reis naar een nostalgische tijd vol kinderlijke nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang.

Winnaar van de Keep An Eye: The Records 2016, genomineerd voor ‘Best Vocal Jazz Album’ Edison Awards 2018 en winnaar van de ‘Show Me’-competitie 2018.

Line up:
SANNE HUIJBREGTS – zang & xylosynth | ROOSMARIJN TUENTER – zang & altviool | PAT CLEAVER – bas & zang | JEROEN BATTERINK – trommels

Dit is een concertavond van ProJazz en Het Koorenhuis. Naast het main concert in de Grote zaal is er een (gratis) voorprogramma met Young Talent (om 19:30 in de foyer), en de mogelijkheid om vooraf een dinner te boeken. Na afloop is er een after-party met DJ.

Programma:
19:00 Deur open/start dinner
19:30 Young Talent – foyer t.b.a.
20:30 Sanne Sanne – Grote zaal
Afterparty met DJ Jen Min Lau

Tickets: https://projazz.nl/evenement/sanne-sanne/