Paardcafé presenteert: Hollandse avond, een kroeg der Nederlandse cultuur! Deze eerste editie met niemand minder Haags eigen Wesley Broens en Elias van Hees. Deze ras Hagenees staat al sinds zijn schooltijd op het podium. Zijn doorbrak voor het grote publiek kwam met het nummer ‘OH OH Daar Gaan We Weer’ (opvolger van OH OH Cherso).

Wesley Broens
Na het succes van ‘OH OH’ kreeg Wesley een realitysoap met de titel ‘Koning van het levenslied’. Deze afleveringen waren wekelijks bij RTL XL te zien en worden nu nog met regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden. Tijdens zijn verblijf in Spanje voor de opnames van het RTL programma kreeg Wesley Broens de kans om voor zijn liedje ‘IK WIL JOU’ met de gehele cast een mooie videoclip te maken. Deze is op Youtube al meer dan ruim 2.500.000 gestreamed.

Hij trad op samen met Gerard Joling, André Hazes, Tino Martin en Django Wagner voor tienduizenden mensen.

Elias van Hees
Elias van Hees heeft jarenlang gewerkt als politiek adviseur op het Binnenhof en als gemeenteraadslid in Den Haag… tot hij zijn echte passie begon te volgen: muziek!

Sinds 2018 zet Elias menig podium op z’n kop en lanceert hij meerdere eigen singles, die vaak op landelijke zenders worden gedraaid. Elias is ook radio-dj. Hij presenteert elke vrijdagmiddag het programma Vrijmibo op de Haagse stadsradio Den Haag FM. Elias stond dit jaar op Kingsworld, een groot festival in het Haagse Zuiderpark.