Na volgeboekte edities in het ‘Overheidsgebouw’ in het centrum van Den Haag & Westergas Amsterdam, keert The Masquerade Ball op zaterdag 31 december terug in het majestueuze Kurhaus Den Haag

Wees voorbereid om ondergedompeld te worden in de mysterieuze, betoverende, sensuele en extravagante wereld van het Grand Masquerade Ball. Une soirée élégante & excentrique, terwijl ieders identiteit een aangenaam mysterie blijft. 

Muziek & Entertainment 
Ongeëvenaarde muziek wordt verzorgd door gerenommeerde DJ’s en live muzikanten die diepe en soulvolle housemuziek spelen. Maak je klaar voor een topshow waar extravagante acts & optredens aan gewend zijn 

Dresscode 
Laat je inspireren door films & series als Eyes wide Shut, Peaky blinders, The Great Gatsby & 50 shades of grey. Denk aan Mardi Gras, de roaring 20’s & les secrets de Versailles. 

Mannen: Het is tijd om je te verkleden als de meest sensuele en excentrieke versie van jezelf. Laat je creatieve sappen stromen. Pour tous les exhibitionnistes: Het is tijd om te schitteren! 

Vrouwen: We moedigen mannen aan om zich te kleden en te kleden in een van de bovengenoemde thema’s. Dezelfde regel hier: laat je creatieve sappen stromen.

Let op: vrijetijdskleding is niet toegestaan. Vergeet deze informatie niet door te geven aan uw gasten. 

Een nacht van geheimzinnigheid, betovering, sensualiteit en mysterie wacht u op het Masquerade Ball.