Dansbaar, supersnel en mega-energiek – Left Alive speelt pop punk from the heart. Het Haagse vijftal combineert catchy riffs als die van Neck Deep met de krachtige zang van bands als Paramore.
Sinds ze eind 2015 voor het eerst samen het podium beklommen, blies de band met hun liveshow heel wat zalen en festivalweides omver. In hun videoclips laat Left Alive graag zien wat je kunt verwachten op het podium: een enorme bak energie die je overtuigt om mee te springen, dansen, schreeuwen en zingen!

IVYVOX Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden! Het geluid en charismatische enthousiasme van deze Haagse babes & dude is kenmerkend, wat ze intussen al veel lof heeft opgeleverd bij platforms als 3FM, KINK, IndieXL en Pinguin Radio. Ze werden geselecteerd voor Popronde 2022 en hebben door heel Nederland getourd. Get ready voor een arsenaal aan hyperenergieke poppunkbangers die je niet meer uit je hoofd gaat krijgen!

The Hearted is een energieke pop punk band uit Rotterdam. Hun gebruik van 4-stemmige zang van zowel mannelijke als vrouwelijke vocals maken de band uniek in hun genre. Voor fans van o.a. Blink-182 en A Day To Remember.
Na hun debuut album “Sorry For Apologizing” kreeg The Hearted in 2017 een nieuwe line-up en bracht op 1 mei 2017 hun single ‘Ink and Feathers’ uit. Dit luidde ook qua sound een nieuwe periode in voor de band.
Sinds ‘Ink and Feathers’ gaat het goed met de band. De single ‘No Way Out’ is inmiddels meer dan 25.000 keer gedraaid op Spotify en de band speelde in een uitverkochte Melkweg op Blinkfest. Meerdere tours werden gedaan door Nederland en in 2019 stond de band op Jera on Air met bands als Sum 41 en Parkway Drive. Aansluitend kwam de EP ‘Echoes of Color’ uit, helaas zonder promotie tour vanwege de pandemie.

De afgelopen jaren heeft The Hearted gewerkt aan de nieuwe EP ‘Currents’ die uitkomt in het voorjaar van 2023. De pandemie is verwerkt in 5 nummers met de voor The Hearted zo bekende 4-stemmige samenzang. Daarnaast gaat de band weer touren ter ondersteuning van de release. De eerste single ‘The Devil’s Hold’ is uit.