IMBOS brengt zijn splinternieuwe EP ‘De Onheilsprofeet’ uit. Hiervoor heeft hij de samenwerking gezocht met Wieger Hoogendorp (Sophie Straat en GOLDBAND)

Niet alleen met zijn muziek, ook met zijn teksten probeert hij zich zo diep mogelijk in het hoofd van zijn luisteraars te nestelen. Of het nou gaat om persoonlijk leed, maatschappelijke kwesties of tijdloze dromen, voor IMBOS is stil zijn geen optie meer.

Ondersteund door soepele beats en vuige synths, die afkomstig lijken uit de tijd dat hij zelf nog een gladde bovenlip had, komt zijn boodschap direct binnen. De sound is niet alleen duidelijk geïnspireerd op de Nederpop uit de jaren’80, het heeft ook raakvlakken met artiesten van nu zoals Stippenlift, Elias Mazian en GOLDBAND.

Support: Meyendel
Ontmoet Meyendel, ontmoet Jesse en Ingmar.  Een Nederlandstalig duo, waar de werelden van schrijver Jesse Evers en producer Ingmar Spaaij zich verenigen in de magische Haagse duinpan: Meyendel. Samen verweeft dit duo akoestische gitaren met drumcomputers en warme 80s synths.