Van de slaapkamer naar het podium. Frerick componeerde er tijdens de lockdowns druk op los en bracht in 2020 een lo-fi debuutplaat met eigen pianowerken uit. Drie jaar later en 8 miljoen streams verder, ziet zijn muziek vandaag voor het eerst het levenslicht tijdens Open Amare.

Drie albums, twee EP’s en meerdere singles heeft Frerick op zijn naam staan. De Haagse componist stortte zich vlak voor de pandemie op zijn eigen solo pianomuziek, maar zag zich door de afsluiting van de samenleving genoodzaakt om zijn muziek alleen online te presenteren. Een paar jaar later en 8 miljoen streams verder, ziet zijn muziek vandaag voor het eerst het levenslicht tijdens Open Amare.

Bereid je voor op eigenzinnige composities die zich bevinden op het snijvlak van filmische en (neo) klassieke muziek. Persoonlijke stukken die worden gekenmerkt door de melancholiek van het leven, orde in de chaos proberen te scheppen en de ziel voor eventjes bloot leggen.

Naast pianomuziek componeerde Frerick onlangs muziek voor film, NFT’s, games en speelt hij sinds afgelopen jaar mee als vaste toetsenist van de Nederlandse indiepopband Handsome Poets.