Dragz is een avond vol entertainment, een ‘variety show’ waarin je elke keer wat anders kan verwachten. Wederom zal DJ Chi Lola (oa Milkshake, Club Nyx, Boterhard) de avond aan elkaar draaien. Deze editie hebben wij de volgende Queens te gast; The Kameleon, Vivaldi & Tipsy Patrón.

The Kameleon
Is een echte fan favorite en we zijn dan ook heel blij dat ze er deze editie weer bij is! Deze comedy queen haalt alles uit kast om een fantastische show te geven. Niet voor niks is ze de Drag Jester van Amsterdam en gooide ze hoge ogen bij haar deelname aan Holland’s Got Talent 2020.

Vivaldi
De mooie, stijlvolle en oneindig gedurfde Vivaldi. Je kent haar misschien van het hoofdpodium van Drag Race Holland Seizoen 2 of van de vele optredens die ze in Amsterdam heeft gehad. Deze jonge Queen is een veelbelovende legende en we kunnen niet wachten om haar aan jullie voor te stellen.

Tipsy Patrón
Deze Carribean Queen is een energieke en spectaculaire powerhouse! Ze mocht al het podium sieren van Drag Fest NL en we zijn dan ook trots dat ze onze line-up compleet maakt.

  • Deur open: 20.30 uur
  • Start show: 21.00 uur