In Den Haag wordt het Westbroekpark elke zomer omgetoverd in een tijdelijke culturele straat met theatertenten, fonteintenten en zelfs een nostalgische zweefmolen.

Kaartverkoop
Terreinkaarten koop je online of bij de kassa bij de ingang van het terrein.

Openingstijden

  • Zondag tot en met donderdag: 14.00 uur – 00.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag: 14.00 uur – 02.00 uur
  • Uitzonderingen: zondag 23 juli opent de Parade om 18:00 uur en vrijdag 7 juli opent de Parade om 14.00 uur

Locatie
Het Westbroekpark is één van de mooiste parken van Den Haag. Het park heeft grote speelweiden, vijvers en watergangen. Door de losstaande boomgroepen en de schilderachtige doorkijkjes doet het denken aan een Engels park. Het Westbroekpark staat vooral bekend om de prachtige rozentuin: het in 1960 aangelegde Internationaal Rosarium. Hier bloeien tussen juni en eind oktober 20.000 rozenstruiken op ongeveer 300 bedden. Het zijn de nieuwste soorten die door de kwekers uit de gehele wereld gewonnen en vrijwillig ingestuurd worden. In het Westbroekpark is een Wokrestaurant gevestigd en theesalon de Waterkant.

Eten en drinken
Geniet van zomerse gerecht en dagelijks wisselende specialiteiten van La Cantine, strijk neer op het terras van HotMamaHot, het restaurant in Aziatische stijl. Bij Tante Naan eet je de lekkerste curry’s en Indiase snacks of bestel houtoven gebakken flatbread uit alle windstreken en werelddelen bij Casa Nova. Bij ArtiCrepe brengen creppy kunstenaars binnen enkele minuten jouw mooiste en wildste fantasieën tot leven, snoep was nog nooit zo lekker bij de meisjes van De Snoep en bij Poffertjespaleis Au Gwen Marie bak je eigen poffertjes, voor klein en groot, voor jong en oud en van vroeg tot laat. En last but not least, de cocktailbar Juicy’s: onder exotische lampionnen geniet je hier van heerlijke cocktails, kleine hapjes en meer. 

Bereikbaarheid
Het Westbroekpark ligt in stadsdeel Scheveningen. Het park is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De hoofdingang van het Westbroekpark is aan de Kapelweg. Hier is een fietsenstalling aanwezig. Aan de Cremerweg is ook een ingang tot het park. Het Westbroekpark is vanuit het centrum goed bereikbaar met tram 9 richting Scheveningen. Ook bus 21 rijdt langs het Westbroekpark richting de Haagse badplaats.
Met de auto volg je vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad tot je op de Nieuwe Parklaan bent aangekomen. Via zijstraat de Nieuwe Duinweg kom je bij de hoofdingang. Er is parkeergelegenheid aan de Kapelweg.

ParadeVaartjes
Sinds de zomer van 2009 organiseert de Willemsvaart de ParadeVaartjes naar de Parade in het Westbroekpark. Ieder uur (14.00 uur de eerste, 18.00 uur de laatste) varen de Paradevaartjes van Prinsessegracht 4 (aanlegplaats Centraal Station) naar de Parade. Op 5 juli starten de vaarten om 17.00 uur. Om 22.30, 23.30, 00.30 en 01.30 uur vaart de boot terug van de Parade (Cremerbrug) naar de stad.

Een enkele reis kost € 4,50 en voor een retourtje betaal je €8,00. S.v.p. vooraf reserveren via info@willemsvaart.nl.