TICKETLINK
www.eventbrite.nl/e/tickets-all-good-things-end-629197074387

ALL GOOD THINGS END
Zaterdag 27 mei 2023
22.00 – 08.00 (10 uur)

Twilight Kollektiv, EV Holland, Mistral Trident, Numtek, Resever & Invites
Binckhaven, Melkwegstraat 28, Den Haag (1 km van Voorburg CS)/ er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Beste partypeeps,
De avond zal aanvangen en rustig opbouwen met Groovekaiser die met zijn (dikke) reggae en groovy tunes. Gevolgd door Erres (22.45). De headliners beginnen vanaf 00.30 met Guiliano gevolgd door Mikka (02.00). Guiliano is een uitstekende DJ die zich ook veel op produceren richt. Hij werkt samen met Audiunt uit en in de USA. 1 juni komt zijn nieuwe track Asylum uit.

Mikka reist ook het nodige af en heeft dit jaar al optredens gedaan in Basel, Berlijn en het ZIJ festival in Mina de Marmol (MEX).

Jules Dago heeft recent, met 4 andere artiesten van Twilight Kollektiv het album ‘Make Yourself Comfortable’ via streamin music uitgebracht en is enthousiast ontvangen door labels en luisteraars. Als DJ is hij inmiddels bekend als vaste host van de Das Techno Cafe avonden en het hosten van de events van Jaydee in de Binckhaven.

Het beruchte duo Resever en PartyRico sluiten de nacht af van 05.00 tot 07.00, bekend van evenementen in o.a. de Wibar en de PIP e.v.a. events.

De ochtendsessie, met wat mildere tempo/sound dan haar 2 voorgangers, is aan nieuwkomer Maxina Laura, een vaste bezoeker van onze evenementen en nu bij ons aan de wielen van het staal.

Dus maak je borst maar nat voor de nodige diepe porties Techno deze avond met deze top DJ’s.
Het geluid is van Mistral Trident. Speciale dank ook aan EV Holland voor het hosten van de plek, Numtek voor zijn lasershows, Resever voor licht, en hulp bij de promotie (en het draaien) en alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet en liefde voor de muziek. Ook uiteindelijk jullie, de bezoekers die elke keer weer een fijne vrije sfeer neerzetten, helemaal top!

We gaan door na de zomer maar moeten even kijken waar, we zijn ermee bezig..

Kaarten zijn 11e. in de voorverkoop/ 20e. aan de deur (max capaciteit van 200 p).
www.eventbrite.nl/e/tickets-all-good-things-end-629197074387

Tot op de dansvloer