Na een compleet uitverkocht Circustheater, 2e Paasdag 2022 komt het ADELE Project in 2023 terug! Op maandag 10 april 2023 staat de ADELE Project na een grote wereldtour weer in Scheveningen.

Het is dan ook niet gek dat haar wereldtournee binnen enkele minuten was uitverkocht. Adele Project zingt alle wereldhits van haar op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals Adele het zingt, ten gehore. De internationale pers is laaiend en lovend. Ze heeft bijna de stem als de echte wereldster: A D E L E ! Twee andere lovende reactie uit de pers: ‘Adele Project is een adembenemende wereld sensatie!’ Adele Project is niet voor niets uitgeroepen tot de beste Adele sound en look a like van de wereld!’

Met meer dan 60 uitverkochte theatervoorstellingen in de wereld heeft ADELE Project bewezen het gehele oeuvre van de Britse zangeres tot in perfectie te kunnen uitvoeren.

Immense en indrukwekkende visuals wordt door het publiek meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele haar wereldtournee op daverende en spectaculaire wijze tot leven komen. Het concert heeft een duidelijke rode draad, ontroerende anekdotes en een flinke dosis zelfspot. Natuurlijk staat de adembenemende muziek van Adele centraal in dit alles. Doe je ogen maar dicht en luister ….. Dit mag de echte Adele fan beslist niet missen! Verder gaat van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.