Win actie + Verslag: Comedy City

28 September 2019 - 13:15

Comedy City, elke week in Den Haag!

Voor de gene die onze agenda op de website in de gaten houden, is dit hoogstwaarschijnlijk geen nieuws, maar er is elke donderdag, vrijdag en zaterdag tot en met eind november gewoon elke avond een comedy club  voor leuke prijsjes! Wij waren er gisteren bij, dus uiteraard laten we jullie graag weten hoe het was en wat je kunt verwachten.

Comedy City kort uitgeled: je kunt er elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond terecht voor cabaret in een klein, intiem zaaltje, met een goede sfeer in het magazijn van horeca- en uitgaansgelegenheid Bleyenberg aan de Grote Markt.

Eenmaal aangekomen, gisterenavond, zat de kleine zaal al vrij vol, op de voorste rij na. Mijn vriendin en ik keken elkaar direct aan, een beetje in shock, want: op de voorste rij zitten van een cabaret show vraagt erom om in de spotlight te worden gezet. Maar na nog eens te kijken, vonden we nog 2 stoeltjes op de tweede rij.

De show begon met een introductie van Mino Van Nassau, die ook de rest van de avond tussendoor grappen vertelde en andere cabaretiers aankondigde. En ons voorgevoel over de voorste rij was terecht: iedereen op de voorste rij kwam aan het woord, de hele avond door wel weer. Maar ook mensen achter in de zaal waren niet veilig en werden vragen gesteld, waarop uiteraard gereageerd werd met een grap. Het publiek werd hierdoor al snel erg los en reageerde dan ook erg enthousiast.

De cabaretier Huibert Jan van Roest was als eerste aan de beurt en maakte vooral grappen over het zijn van een kakker, wat goed aansloeg. Hassan el Rahui wist te overdonderen met heerlijke zelfspot  en sympathieke stijl. En de headliner, Reinier Meijer, sloeg de snaar raak door zijn droge kijk op (en het vertellen hiervan) de situaties waarin hij komt met zijn ouders en vriendin. Al met al een avond gevuld met verschillende soorten humor en ik kan me dan ook niet voorstellen dat er ook maar iemand tussen zou kunnen zitten die niet één keer heel hardop gelachen heeft.

Een avond die je mee zou willen maken dus, en gelukkig is dat heel makkelijk. Op de donderdagavond is het studenten avond en kom je als student dus ook voor maar €7.50 binnen, op vertoon van je college kaart. Anders kost een kaartje €12.50. Voor een avondje cabaret op de vrijdagavond betaal je €15.00. En op de zaterdagavond is er Engelse stand up (dus, yay, tell all your international friends!) en kost een kaartje ook €15.00. (Houd wel bij alle avondjes rekening met €1.00 service kosten bij het bestellen van je ticket.)

Ben je student en zou je het leuk vinden om kaartjes te winnen? Wij mogen 2x 2 kaarten weg geven voor de studentenavond! Met wie zou jij willen gaan? Tag die persoon in de comments op Facebook of op Instagram en zorg dat jullie allebei onze Facebook en Instagram liken! Houd er dus rekening mee dat je alleen binnenkomt op vertoon van je collegepas/studentenkaart. Maar als je wint, kun je zelf kiezen welke donderdag dit wordt! Gezellig, toch?! 5 oktober maken we de winnaars bekend!

Mocht je zelf tickets willen bestellen, klik dan hier voor de ticket website van Comedy City. 

Trouwens, volg jij ons al op Instagram? Hier posten we namelijk ook live op evenementen in Den Haag en laten we weten wat er binnenkort allemaal te doen is. Klik hier om onze Instagram pagina te openen, volg ons en blijf op de hoogte!

Door Kelly van Londen

 

Related news

Opgelet! Gaat jouw evenement door?

13 mar

WeHague Eats at: Yuzu!

13 feb