Theatervoorstelling M.A.N.

30 October 2020 - 12:11

De Schilderswijk is hun wijk! Ab, Akram, Mustafa en Yason groeien hier op. Voor de één is het een springplank naar een succesvol leven, voor de ander een zogenaamd kansarme situatie waaraan hij zich niet lijkt te kunnen ontworstelen. Hoe ga je om met de verwachtingen van je familie, je vrienden en mensen van buiten de wijk? Hoe ga je om met het gevaar en de tegenslagen die voortdurend op de loer liggen? Maar vooral: hoe zorg je dat je blijft dromen?

Theatervoorstelling M.A.N. gaat over jongens die moeten strijden om goede mannen te worden. Het publiek ziet de Schilderswijk als een gezellige plek om op te groeien, maar ook de worsteling van jongens die onder de druk van hoge verwachtingen opgroeien tot mannen. De vraag is wat zij nodig hebben om hun eigen dromen waar te maken.

M.A.N. is een voorstelling gebaseerd op de realiteit van vier jongens uit de Schilderswijk (Den Haag). Al meer dan een jaar werken Achraf, Amir, Mahmut en Ismaïl samen met Emma Janssen aan deze voorstelling, van het script tot aan het decor.

Je bent uitgenodigd om de voorstelling te komen zien. In verband met de maatregelen tegen COVID-19 wordt de voorstelling voor een heel klein publiek in Theater de Vaillant gespeeld. Via de volgende link kun je een gratis plaats voor de voorstelling op donderdag 5, vrijdag 6 of zaterdag 7 november 2020 reserveren:
https://voorstellingman.eventbrite.nl . Wacht hiermee niet te lang, want er zijn maar 15 plaatsen per voorstelling beschikbaar!

Bekijk je de voorstelling liever vanuit huis? Dan kan dat op vrijdag 6 november vanaf 20 uur via de livestream vanuit het theater. Registreer je dan nu via
https://stagehuisschilderswijk.nl/man.html

 

Related news

ONLINE Eastern Neighbours Film Festival 2020

27 oct

Advies rijksoverheid

02 oct