City Escape met Augmented Reality

Monday 23 November 11:00

Walking Tours

Kan jij de uitdaging van onze City Escape aan?
Op een leuke en interactieve manier de binnenstad van Den Haag bewonderen? City Escape Games zijn een kruising tussen een escape room en een citytour. Een spel vol teambuilding, spanning en avontuur. Jullie worden gewapend met gadgets en met een iPad op pad gestuurd om de missie te voltooien en komt langs de verborgen hotspots en bekende highlights in Den Haag.

Hoe werkt een City Escape met Augmented reality?
Met behulp van Augmented Reality(AR) verschijnen er levensechte hologrammen en loop je door een virtuele deur naar een compleet andere wereld. Los alle puzzels op om de missie te volbrengen.

Het ultieme uitje voor elke groep!
Speel de City Escape Game met je vrienden, familie of collega’s, het is het perfecte uitje! De grote van uw gezelschap maakt niet uit, onze City Escape Game is geschikt voor groepen van 4 t/m 30 personen. Je speelt met maximaal 6 personen per team en kunt met meerdere teams tegen elkaar strijden. Je ziet precies waar alle andere teams zich bevinden dus saboteer, speel vals en laat zien wie de opdracht het beste uit kan voeren! Een echte escape battle!

Thema’s
Je kunt kiezen uit de volgende 2 thema’s.

- Casa de Papel
- Undercover

Beide zijn gebaseerd op de bekende Netflix series maar ook als je deze series niet kent zijn ze ontzettend leuk om te spelen.

Reserveren
De tour start bij Amaze VR in de torenstraat in het centrum. Meer informatie en reserveren kan via onze website.

Related news

CV schrijven

26 nov

Theatervoorstelling M.A.N.

30 oct