Meet the Urban Pro's x Guap Night

Friday 23 October 17:30

Pop

Meet The Urban Pro’s is terug met een 7e editie tijdens de Haagse Popweek! 2020 is extreem bewogen jaar, van een pandemie tot (vaak felle) discussies over racisme, diversiteit en inclusie. De wereld was stil en luid tegelijk. Hoe gaan we hier als artiesten, ondernemers en organisaties mee om? Wat valt er te redden en hoever kunnen wij plannen voor de toekomst? Tijdens deze editie gaan wij in gesprek met Haagse Urban professionals over hoe zij zichzelf zichtbaar maakten de afgelopen tijd.

We sluiten de avond af met een speciale COVID-proof editie van GUAP Night, dé avond voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Tijdens GUAP Night kun je via korte showcases kennismaken met bekend en onbekend talent uit de Haagse scene

Het gesprek over diversiteit en inclusie voelt als een toekomstmuziek. Op papier een plaatje, maar wat doen culturele instellingen om dit nú toe te passen? Vooral, omdat het een grote prioriteit is in het Kunstenplan voor 2021-2024.  Om al deze vragen en meer te beantwoorden, organiseren CultuurSchakel en PAARD deze inspirerende editie van Meet The Urban Pro’s: Present & Future.

Programma:
17.30 uur Inloop
18.00 uur Introductie sprekers en algemene toelichting
18.10 uur Panel I: Danielle Zawadi (Zwarte Schaap), Jeffrey ‘JM Fuego’ de Munnik (UsianBoyz) en Jassir Jonis (Goedkroon fotografie).
18:45 uur Vragen uit het publiek
18.55 uur Panel II: Soraya Ruijg (Fonds Podiumkunsten), Sherwijn Blijd (GUAP) en Peter Oostinga (H3C)
19.30 uur Vragen uit het publiek + Afsluiting
– PAUZE
20.00 uur Aanvang GUAP Night
21:00 uur Afsluiting en einde

Related news

Advies rijksoverheid

02 oct

Follow Your Dreams

30 sep